Fiilisanalyysi eli työilmapiirin mittaus

Kaipaatko nopeaa selvitystä ajantasaisesta työntekijöiden työfiiliksestä? Tarvitsetko selkeän tuntuman työpaikan ilmapiiriin ja työntekijöiden työhön sitoutumiseen?
Haluatko kuulla työntekijöiden mielipiteitä luottamuksellisesti?

Servitiumin nopea ja helppo Fiilisanalyysi pohjautuu eNPS (Employee Net Promoter Score) -suositteluindeksimittauksen malliin, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita sisäisessä tiedonkeruussa.

  • Suorita kysely ja selvitä henkilöstön sitoutuneisuus ja kokemus.
  • Sisällytä joko koko henkilöstö tai vain tietyn sektorin kattavaan otokseen
  • Työntekijä saa oman äänensä kuuluviin vaivattomasti
  • Soveltuu loistavasti äkilliseen tiedontarpeeseen ja pikaiseen tiedonkeruuseen
  • Sisältää työntekijöiden eNPS-indeksimittarin ja avoimen palautteen osuudet
  • Saat vaivattomasti tietoa ja pääset nopeasti käsiksi kehittämistyöhön

Fiilismittaus kyselypohjamme voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Palvelumme avulla voit mitata työfiilistä, mielipiteitä ja kokemuksia työilmapiiristä tai eri kehityskohteisiin liittyen. Servitiumin tarjoaman tiedonkeruun avulla voit vaivattomasti selvittää tärkeät työilmapiiriin tai työntekoon vaikuttavat kehityskohteet. Rohkaise työntekijäsi kertomaan päällimmäiset ja polttavimmat työntekoon liittyvät ajatuksensa.

Laajat työhyvinvointikyselyt saattavat viedä viikkoja – tai jopa kuukausia – valmistuessaan. Fiilismittaus on kevyt ja saat tärkeää tietoa hetkessä.

”Tilasin Servitiumin Fiilismittauksen selvittääkseni yleistä fiilistä autoilijoiden ja taksien välityskeskuksen yhteistyöstä. Sain tutkimuksen avulla helposti kartoitettua yhteistyön nykytilan ja työilmapiirin. Tutkimuksesta saadun datan kanssa pystyn tarttumaan haasteisiin ja kehittämään yhteistyötä.”
                           -Jyrki Sivonen, Taksi Saimaan toimitusjohtaja

Voit hyödyntää Fiilismittausta myös muiden henkilöstö- tai työhyvinvointitutkimusten tukena.

Jos tarvitset laajempaa henkilöstökyselyä, tutustuthan Henkilöstötutkimus -palveluumme.

Miksi Fiilisanalyysi?

Hyvä työilmapiiri on tärkeä osa yrityksen menestystä, sillä se vaikuttaa suoraan työntekijöiden tyytyväisyyteen ja sitoutumiseen. Fiilisanalyysi, eli työilmapiirin mittaus on tärkeä työkalu, jonka avulla yritykset voivat selvittää, millainen ilmapiiri organisaatiossa vallitsee ja missä asioissa voitaisiin parantaa.

Mittaamalla työilmapiiriä yritys saa tärkeää tietoa siitä, millaisia asioita työntekijät arvostavat ja mikä heitä motivoi. Tämä tieto auttaa yritystä kehittämään parempaa johtamista, lisäämään avoimuutta ja parantamaan työhyvinvointia.

Hyvä työilmapiiri parantaa työntekijöiden motivaatiota, lisää työtehoa ja vähentää poissaoloja. Se myös auttaa yritystä houkuttelemaan ja pitämään parhaita työntekijöitä. Mittaamalla työilmapiiriä yritys osoittaa myös työntekijöilleen, että heidän mielipiteitään arvostetaan ja että yritys haluaa kehittää toimintaansa paremmaksi.

Fiilismittaus on siis tärkeä osa yrityksen kehittämistä ja menestyksen kannalta. Se auttaa yritystä parantamaan johtamistaan, lisäämään työhyvinvointia ja sitouttamaan työntekijöitä. Kaikki nämä tekijät vaikuttavat suoraan yrityksen tulokseen ja pitkän aikavälin menestykseen.

Sovi tapaaminen

Fiilisanalyysin hinta

Servitiumin tutkimusprojektit toteutetaan räätälityönä. Hinta tarkentuu asiakkaan toiveista koskien projektien laajuutta, tutkimuskyselyn jakelukanavia ja räätälöintejä. Pyrimme löytämään asiakkaallemme parhaan ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Kysy tarjous!

Kiitos!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sulje
Sulje