Black Friday lähestyy! Älä missaa ehkä vuoden parasta tarjousta! Tutkimus säästää liiketoimintakuluja! Miten sinä mittaat yrityksesi asiakastyytyväisyyttä?

Seuraavat Black Friday -tarjoushinnat voimassa 14 – 25.11.2022:

NPS Live Premium € 799,00/vuosi
(oma kyselysi + moduuli, jolla saat kyselystä saadut asiakassuosittelut näkyviin kotisivuillesi teksteineen, käyttöönotto viimeistään 28.2.2023 mennessä).
– Palvelu sisältää online-hallintapaneelin, josta voit tarkastella asiakaspalautteita ja hallinnoida suosituksia.

Asiakastyytyväisyystutkimus ns. ”avaimet käteen periaatteella” € 999,00
(sis. max. 500 asiakasta, max. viisi räätälöityä kysymystä, tilaaja toimittaa kutsuttavien vastaajien listan, toteutettu tutkimus viimeistään 28.2. 2023 mennessä).

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan uusasiakashankinta on monta kertaa kalliimpaa kuin nykyisten asiakkaiden ylläpito? Tai että parannat tulosta pienentämällä asiakaspoistumaa? Meillä on sinulle ratkaisuja, joiden avulla säästät kuluissa, voitot suurenevat, saat uusia asiakkaita ja voit kohdistaa markkinoinnin täsmällisemmin. Säästät siis aikaa ja rahaa! Lisäksi saat arvokasta tietoa johtamiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen. Autamme tietämään!

Tutkimukset ovat edullinen ja helppo toteuttaa Servitiumin palveluna uusinta tietotekniikkaa hyödyntäen. Toimintatapamme ovat laadukkaat verkkokyselyt eli asiakkaasi voivat antaa vastaukset netissä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Kyselystä voidaan tehdä valintasi mukaan myös täysin luottamuksellinen anonyymikysely, jolloin asiakkaiden vastauksia ei voi yhdistää tiettyyn asiakkaaseen.  Eikö kätevää! Hintaan sisältyy visuaaliset raportit ja analyysit tuloksista (Excel, PDF ja PowerPoint).

Kiinnostuitko? Tilaukset ja lisätietoja seuraavasti:
Samu Pellikka puh. 045 128 7477     samu.pellikka@servitium.fi
Pirkko Suonio puh. 050 331 6998     pirkko.suonio@servitium.fi

Kysy myös edullisia henkilöstötutkimuspakettejamme!

#tutkimustaloservitium #asiakastyytyväisyyskysely #markkinatutkimus #henkilöstötutkimus #npslive

Kategoriat:

Kiitos!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sulje
Sulje