Miksi kannattaa käyttää ulkopuolista tutkimuskumppania?

🕵️‍♀️

*KOLME TÄRKEÄÄ SYYTÄ*

✅

TYÖMÄÄRÄ – Tutkimusprojektin toteutus on laaja kokonaisuus. Se alkaa projektisuunnitelmasta, johon sisältyy paljon suunnittelua. Täytyy miettiä mitä tietoa halutaan kerätä, miten data kerätään ja miten varmistetaan aikataulussa pysyminen ja ratkaisut riittävän vastaajamäärän takaamiseksi. Tutkimuksessa kerätty data täytyy myös saada helposti ja selkeästi esitettävään muotoon, jotta siitä on hyvä tehdä johtopäätöksiä. Kun tietoa kerätään, on hyvä olla kokemusta eri kyselyjärjestelmien käytöstä. Kun asiakkaita ja tärkeitä sidosryhmiä lähestytään, varmasti kaikki haluavat, että jokainen asia on kunnossa eikä virheitä satu.Jo pelkästään edellisistä syistä suosittelemme, että kaikkea ei kannata tehdä itse. Onko sinulla aikaa ja kokemusta tähän kaikkeen?

✅

NEUTRALITEETTI – Tutkimustulokset ovat loistavaa viestintämateriaalia. Käyttämällä neutraalia ulkopuolista tutkimustahoa varmistat, että tutkimustulokset ovat luotettavia ja läpinäkyviä myös ulkopuolisen näkökulmalta.

✅

YHTEINEN PÄÄMÄÄRÄ – Aito yhteistyö ja asiakkaan toiminnan kehittäminen – Me Servitiumilla haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme kehittämään eri toimiaan tutkimusdatan avulla! Luodaan ja suunnitellaan yhdessä räätälöidyt tutkimusprojektit juuri teidän tarpeitanne varten ja varmistetaan, että teidän asiakkaanne ääni on tullut kuulluksi.


Kategoriat:

Kiitos!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Sulje
Sulje